Efes Dans Ekibi Yetenek Yarışması’nda Oylar Efes Kizları’na.

Euroleague’in En Yetenekli Dans Ekibi Efes Pilsener Sponsorluğunda Seçiliyor...

Efes Pilsener'in sponsor olduğu “Euroleague En Yetenekli Dans Ekibi Yarışması” 29 Mart 2011 tarihinde 24 saatlik uluslararası oylama ile yapılacak. Türkiye'den Efes Kızları’nın da katıldığı yarışmada Rusya, Polonya, Fransa, Litvanya, İsrail, Yunanistan, İspanya ve Türkiye’den 11 takımın dans ekipleri yarışacak. 
Yarışmada 10 bininci oyu kullanan taraftar 6-9 Mayıs 2011 tarihlerinde Barselona'da düzenlenen Euroleague Final Four’u izlemek için 2 kişilik bilet kazanacak.

23 Mart 2011, İstanbul... 6-9 Mayıs 2011 tarihleri arasında Barselona'da düzenlenecek Euroleague Final Four için geri sayım başladı. Finallerde gösterileriyle salonların coşkusunu artıracak dans ekibi ise Efes Pilsener'in sponsor olduğu bir yarışma ile seçilecek. 'Efes Dans Ekibi Yetenek Yarışması' için oylama, organizasyonun Facebook'taki resmi sayfasında (www.facebook.com/TheEuroleague) yapılacak.

Efes Pilsen, Asseco Prokom, CB Cholet, CSKA Moscow, Maccabi Tel Aviv, Lietuvos Rytas, Olympiacos Piraeus, Panathinaikos Athens, Regal FC Barcelona, Union Olimpija ve Zalgiris Kaunas takımlarının dans ekiplerinin katılacağı 24 saatlik oylamada en çok oyu alan dans ekibi, finallerde 'Efes Dans Ekibi' ismiyle sahne alma şansına sahip olacak. Yarışmaya katılan 11 dans ekibinin fotoğraf ve videoları facebook'taki resmi yarışma sayfasında ve www.euroleague.net sitesinde izlenebilecek.

Facebook'taki oylama 29 Mart 2011 tarihinde 00.00-24.00 saatleri arasında yapılacak. Dans ekiplerinin hayranları her saat için 1 oy kullanabilecekler. Yarışmada 10 bininci oyu kullanan şanslı katılımcı Euroleague Final Four için 2 kişilik bilet kazanacak. Seyahat masraflarını içermeyen bu ikramiyeyi almaya hak kazanmak için, 10 bininci oy sahibinin 48 saat içinde (eğer gerekiyorsa vize bilgilerini de içerecek şekilde) yazılı olarak organizasyona başvurması yeterli olacak. 10 bininci oy sahibinin finallere katılamaması halinde en çok oy kullanan kişi ödüle hak kazanacak.