Anadolu Efes, Ipra Altın Küre Ödüllerinin Ana Sponsoru Oldu

IPRA Altın Küre Ödülleri'nin ana sponsorluğunu Anadolu Efes üstlendi.

Halkla ilişkiler alanında dünyanın en prestijli ödüllerinden olan IPRA Altın Küre Ödülleri'nin ana sponsorluğunu Anadolu Efes üstlendi. Uluslararası Halkla İlişkiler Derneği'nin (IPRA) 20 yıldır Londra'da düzenlediği ödül töreni, bu yıl ilk kez İstanbul'da yapılacak. 21 Ekim'de Four Seasons Otel Sultanahmet'te gerçekleşecek ödül töreninde Anadolu Efes, çevre bilincinin gelişimi açısından sanayi kuruluşlarına örnek oluşturan bir firmaya "Efes Özel Ödülü"nü verecek.

21 Ekim 2011; İstanbul -- Anadolu Efes, Uluslararası Halkla İlişkiler Derneği'nin (IPRA) bu yıl 20'ncisini düzenlediği IPRA Altın Küre Ödülleri'nin ana sponsoru oldu. IPRA Altın Küre Ödülleri ilk kez İstanbul'da, 21 Ekim Cuma günü Four Seasons Otel Sultanahmet'te düzenlenecek. Etkinliğe, halkla ilişkiler alanında dünyanın en prestijli ödülleri 29 kategoride sahiplerini bulacak. Ödül törenine dünyanın önde gelen halkla ilişkiler uzmanları katılacak.

Törende Anadolu Efes de çevre koruma bilinci ve sürdürülebilirlik konusunda "Efes Özel Ödülü"nü verecek. Özel ödül ile bu konuda yapılmış bir yatırım ya da özel bir proje ile diğer sanayi kuruluşlarına örnek olmuş bir şirket ödüllendirilecek.